Ting du skal have med i strandtasken

Strand

Der er mange ting der er praktiske at huske når du skal en tur på stranden om sommeren. Men der er et par accessoires der altid er godt at have med i strandtasken.

Strandhåndklæde

Når du skal på stranden er noget af det vigtigste et godt håndklæde eller tæppe, som du kan ligge på. Det er altid rart med et stort håndklæde hvor man kan ligge og brede sig, uden at der kommer sand over det hele. Du kan sagtens bruge et helt normalt håndklæde, men man kan også købe et helt stort strandhåndklæde, som har den dobbelte størrelse sammenlignet med et normalt håndklæde. At vælge et håndklæde frem for et tæppe har den fordel, at du kan tørre dig i det efter du har været ud at bade.

Sandaler

Et par gode badesandaler og rart at have med på stranden. Ofte kan sandet være varmt og ubehageligt at gå. Det gælder især hvis du er syd på, hvor det er varmere end i Danmark. Ofte kan havbunden også være fyldt med sten og muslinger, som gør det ubehageligt at gå ud i vandet, og her kan et par badesandaler eller klip-klappere være en fordel.

 Underholdning

Det er altid sjovere at være på stranden, når man har noget at underholde sig selv med. Et badedyr, en badebold eller andet strandlegetøj gør strandturen endnu mere underholdende og tiden vil flyve afsted. Skal du på tur med vennerne/ veninderne kan i helt sikkert få meget tid til at gå med at konkurrere og have det sjovt. Lige meget om i så spiller tennis på stranden, svømmer om kap på badedyret eller spiller bold ude i vandet.

Solcreme

Solcreme er en af de vigtigste ting man skal have med når man er på stranden. Mange mener måske ikke det er lige så relevant i Danmark som det er når man er i udlandet – men solcreme er altid vigtig når man er ude i solen i længere tid.

En god huskeregel er: Ophold dig i skyggen mellem kl. 12-15 og brug altid solcreme når UV-indekset er over 3.

Blade og snacks

Når man ligger på standen, slapper af og nyder solen, er det godt at man har en god bog eller et par blade med. På en god dag kan tiden flyve afsted hvis man har noget godt at læse i.

Snacks og masser af drikkevarer er også noget man skal huske når man skal en tur på stranden. Det kan være kiks, chips, frugt eller andet lækkert man lige kan pakke ned i tasken. Er man på tur med børn, synes de altid det er hyggeligt med en lille madpakke som de måske selv kan være med til at lave inden i tager afsted til stranden.