Mode indenfor badetøj i 2018

Moden indenfor badetøj skifter hvert år, lige som med alt andet tøj. Skiftet i badetøjsmoden er dog ikke så ekstrem, at man ikke kan bruge det badetøj man har købt sidste år.

Badetøj til kvinder laves i mange forskellige designs og der er uendeligt mange former for designs, at vælge imellem. Skal man have en ny bikini, en badedragt, skal den have mange farver eller skal den bare være ensfarvet? Læs mere om moden ved de forskellige typer af badedragter og bikinier nedenfor:

Badedragt

En badedragt er ikke bare en badedragt. For få år tilbage var en badedragt kun noget man brugte i svømmehallen og de var ikke lavet i smarte designs. Men nu er mange af de kendte brands begyndt at lave flere flotte og smarte badedragter. Badedragter er derfor blevet mere populære og mange bruger dem på stranden, på ferien eller som bodystocking til en smart nederdel.

 

Kigger man efter en ny badedragt kan man finde mange forskellige modeller, om man så er til enten den mere dristige model eller modellen med mere funktionelt design. Du kan finde badedragter der nærmeste ligner en bikini og ikke har særligt meget stof eller badedragter der mere traditionelle og sporty med et smart snit.

Lige som med designet, kan farverne på badedragterne også være meget forskellige. Du kan finde badedragter der er helt ensfarvede, som de traditionelle man har på i svømmehallen eller du kan få badedragter i neonfarver, med blomster eller et andet mønster for dem der gerne vil skille sig mere ud fra mængden. Badedragter er ikke længere de kedelige man har på i svømmehallen – de afspejler kvindernes personlighed.

 

Bikini

Lige som med badedragter findes der også et hav af designs inden for bikinier, og muligvis flere end ved badedragterne.

I modsætning til badedragten, så er en bikini todelt og man får mere varme og sol da den ikke har lige så meget stof som en badedragt. Lige nu er det især bikinier med et meget sporty look der er populære og de fås i alverdens forskellige farver. Du kan købe både bikinitoppe og trusser i forskellige typer. Mangler du en ny bikini til sommeren så kan du læse om de forskellige typer her:

Bikinitoppe:

  • High Neck bikinitop: Smarte bikinitoppen med høj hals
  • Triangle bikinitop: Den traditionelle trekantede bikinitop
  • Bandeau bikinitop: En bikinitop som ikke har stropper eller hvor man kan tage stropperne af

Bikinitrusser:

  • Tanga-trusser: Bikini trusser som bliver lukket med bindebånd og en sløjfe på siderne.
  • Traditionelle bikinitrusser: Bikinitrusser med det helt originale og nedtonede snit
  • Højtaljede bikinitrusser: Trusser med en høj talje som går op til navlen eller lige under navlen